Vinter og lygtetræning for ungdom 2017/2018. Opstart i uge 43 
WP_20160510_004

I år kører vi lygtetræning om tirsdagen fra kl.18:00 til ca. 19:15/19:30 samt lørdag fra kl. 10:00 til kl. 11:30/12:00, dog uden lys

Forudsætninger for at kunne køre om aftenen er følgende:… – 2 gode kraftige lygter. 1 til hjelmen og 1 lygte til styret. – Vi anbefaler en lygte med Lumen omkring 1000 og opefter. Det kræver godt lys at køre i mørket mellem træerne. – varmt og vindtæt cykeltøj, gerne med langærmet/benet skiundertøj, varme handsker og en hjelm hue. – vi holder os igang hele tiden for at kunne holde varmen, ikke mange pauser. – husk extra slange og drikkedunk

Ungdom er velkomne til at træne med de voksne i weekender, på et hold der passer den enkelte rytter. Det kræver man er i stand til selv at skifte slange ved punktering. ( der vil sandsynligvis være mulighed for hjælp :) Det er dog som altid tilladt at køre, alt det man selv vil i skoven, når man har betalt sit kontingent.

Målsætning Skabe en ungdomsafdeling som kan tiltrække og fastholde ryttere i aldersgruppen 8-17 år. Give de unge kendskab til MTB sporten gennem en motiverende og udfordrende træning, i et sjovt og udviklende fællesskab.

Krav til dit udstyr

  • Mød op med den cykel du har, men gerne en mountainbike – almindelige cykler kan ikke holde til kørsel i skoven. Vi tilrettelægger træning efter det i starten. Hvis du syntes det er fedt, kan du få dig en rigtig mountainbike.
  • Cyklen SKAL være fuldt funktionsduelig! Vi skal ikke bruge tid på at reparere cykler i træningstiden.
  • Der SKAL køres med hjelm! Ingen hjelm = ingen træning.
  • Husk også en ekstra slange, en lille pumpe og vigtigst – vand/væske i en drikkedunk.

Træninger

  • Alle følges med sin træner fra Klubhuset til skoven og retur igen. Færdselsregler er gældende til alle tider.
  • Alle trænere har mobil tlf. + et lille førstehjælpssæt med i skoven.

Klubhuset: Parkvej 43, 4200 Slagelse

Indmeldelse i klubben: Se under fanen Slagelse MTB Spørgsmål kan rettes til: smtb.bestyrelse@gmail.com
Der vil løbende være opdateringer på facebook siden: Slagelse Mtb Ungdom (her kan der også stilles spørgsmål.)

Børneattest: Der er ifølge gældende lovgivning, indhentet børneattest på alle trænere i teamet.

Ansvarsforsikring: Alt MTB kørsel sker på eget ansvar. Du skal selv sørge for at have ulykkesforsikring (via dine forældre) + evt. speciel cykelforsikring på plads.

Kontingent 2017 Det blev fastlagt på generalforsamlingen i starten af januar, det er uforandret kr. 400 for ungdomsryttere. Vi glæder os til at se dig til træning :-)

Med venlig hilsen Slagelse MTB Ungdomsafdelingen Jon Andersen, Dan Høgh og Allan Hansen