NB NB Nye lag på hoppene på Skideballesporet !

21-05-2024

Tjek lige hoppene  ud på Skideballesporet . Der er bygget lidt på . Du kan køre udenom eller flyvehoppe  😉! men ikke bare køre ud over!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 

Læs mere

Kageklubbens MTB hygge i Bromme

10-05-2024

Kageklubben inviterer Slagelse MTB og Sorø BC til fyraftens MTB hygge race på sporet i Bromme.   Mødested : Bålhytten ved bromme Lillesø, Anagervej, 4180 Sorø . Det er tirsdag d. 28.maj ! 
Alle kan deltage uanset niveau 😃
Efterfølgende er der pølser på grillen og lidt at drikke 🌭🍻

Tidsplan
Kl. 18. Vi ruller en fælles omgang på sporet, så alle kender ruten. Der vil være markeret med enkelte flag.

18.30. Samlet start. Vi kører 4 omgange i det tempo man synes.
Der er ingen tidstagning eller klasseindeling. Du kører mod/med dem du kan 💪

Kl. 19.30-20.30 ca. pølser på grillen og hygge 🤩

Vi glæder os til at se jer i Bromme 🥳

Tilmelding koster 20kr til indkøb af mad og drikke. Vi afregner på dagen.
Skriv eller tryk “Deltager” hvis du kommer https://www.facebook.com/events/957403442517919  eller på https://www.slagelsemtb.dk/event/45 . 

Vel mødt.
Nikolai og Lars - Slagelse MTB #kageklubben

 

 

Læs mere

Skovområde lukket pga jagt fra 1./5. - 1./6. begge dage inkl.

18-04-2024

Skoven er pga jagt m.m. lukket for os i nedenstående område. Det indbefatter følgende spor:  Ammunitionssporet og  Humlebakken og sporene derimellem (d.v.s. det gamle Cubespor) samt  Eposporet og Ingers Banke. Lukningen er gældende i perioden 1.maj til 1.juni begge dage inkl.

På kortet ses øverst i venstre hjørne en bid af E20 og Studentersøen. Sporlukningen gælder det område, der ligger inden for den blå streg og som  afgrænses af Parcelgårdsvej, Lodmosevej (= forlængelsen af Skovvejen - lige over krydset), vejen forbi dyrefoderhuset og Idagårdsvej (- det hedder den altså på kortet, og den løber bag skydebanen og nogenlunde parallelt med Lodmosevej).

Du kan stadig  give den gas på alle de andre spor vi har i skoven !

 

 

Læs mere

Bootcamp MTB 2024

01-04-2024

Intro til sporten:Slagelse MTB Bootcamp 2024. Mountainbike er en sjov og spændende udendørssport for mænd, kvinder og alle aldre!

Har du ikke kørt mountainbike før, men har lyst til at komme igang på en god måde, så kom med på vores Slagelse MTB Bootcamp 2024. Vi sørger for at du får indstillet cyklen korrekt, lærer basale teknikker, og mulighed for at få stillet alle dine spørgsmål, så du føler dig sikker på sporene i skoven. Du vil til tider få pulsen op og blive udfordret, men alt sammen i et godt, trygt og sjovt fællesskab. Hvis det er noget for dig…så tilmeld dig vores Slagelse MTB Bootcamp 2024. Her: https://www.slagelsemtb.dk/event/41 

Vi glæder os til at velkomme dig! Husk! Det kræver du har en mountainbike, cykelhjelm og møder op. Første gang er 9. april kl 18.00 Parkvej 43, 4200 Slagelse. Tidspunkt 18:00 – 19:30 Bootcamp vil foregå over 6 efterfølgende tirsdage.

Vi glæder os til at byde jer velkommen Hilsen Mee, Thomas og Johan

Kontakt : johan.jakobsen@gmail.com.

 

 

Læs mere