Klubtøj

Vores tøjleverandør er sportsfirmaet, Xtreme. Du kan handle ved enten forudbestilling på ny proiduktion, fra SMTB lagervarer eller fra webshoppen.

FORUDBESTILLING:

Som medlem får du tilsendt et link til forudbestilling med klubtilskud. Ca 2 gange om året får vi produceret tøj med levering 10- 12 uger senere. Oftest lige før hhv sommer- og vintersæson. Vi afholder en demo- og prøveaften forinden. Sidste bestilling blev afgivet 4./1. 2023.  Da klubben skal bestille i runde tal, lægges der lidt på lager, og hvis der er meget få bestillinger af en model, har vi et problem og må skuffe dig , da klubben ikke er glad for at oparbejde et meget stort lager. 

KØB FRA Slagelse MTB LAGERVARER:

Du kan  til hver en tid bestille tøj på vores restlager hos Xtreme via dette link: https://shop.xtreme.dk/slagelse-mtb-forudbestilling/  Klik på  "Slagelse mtb lagervarer" (PÅ PC : øverst til venstre side). (PÅ mobiltlf : tryk på de tre vandrette streger i midten), Se om ikke der ligger noget her, som du kan bruge . Bestil og få det tilsendt i løbet af nogle dage.  Varer fra vores varelager kan returneres. 

Når du går ind på linket, kan du også handle alle andre ting fra i Xtremes shop med 25 % rabat . Klik på "shop". 

KØB FRA WEBSHOP

Du kan også købe klubtøj i WEBSHOP her på hjemmesiden ( tilgås fra forsiden). Det er et  restlager fra tidligere produktioner med lidt andre sponsortryk på. Men ellers ligeså god kvalitet og design, bare lidt billigere. Bestilt og betal via vores hjemmeside, og kontakt derefter vores "lagerchef" Jacob Endahl Eriksen. Han skriver :"Så snart I har handlet skal I sende mig en besked i Messenger. Så finder jeg tøjet frem og retter lageret til. Der er begrænset lager, og på visse dele er der kun 1 stk. det kan desværre ske at en del kan blive solgt 2 gange, i sådanne tilfælde er det først til mølle og ordre 2 vil blive slettet.Vi trækker først pengene når I har hentet tøjet. Så skaden er ikke større end at det er ærgerligt at blive nr. 2 (helt som på sporene)."

XTREME standartvarer 

Husk også at du som medlem af Smtb får 25% rabat ved køb af Xtremes standartvarer . Brug dette link: https://shop.xtreme.dk/slagelse-mtb-forudbestilling/ og tryk derefter på Xtreme SHOP. 

 

Pbv  Bente Andersen  

Støt vores sponsorer de støtter os.